Loading. Please wait...

Viata de noapte in Koh Phi Phi

 

Koh Phi Phi (se pronunta pee-pee) este alcatuita din sase insule in marea Andaman la jumtatea dinstantei dintre Phuket si Koh Lanta (aproximativ 50km de ambele) si fac parte din parcul national Hadnopparattara-Koh Phi Phi.

Koh Phi Phi Don este cea mai mare dintre cele sase, masoara 8km lungime si 3.5km latime si este singura populata permanent. Insula are doua bay-uri in forma de potcoava: Tonsai Bay in sud si Loh Dalum in nord. Si acum sa trecem la partea interesanta … viata de noapte!

Faptul ca insula este relativ mica comparativ cu celelalte este un amanunt ce ii da un aer aparte iar majoritatea barurilor si cluburilor de noaptea se afla relativ aproape, poti ajunge dintr-un local in altul pe jos.

vacanta-thailanda-plaja-insule-krabi-phuket (1 of 6)

Insula este un amalgam fascinant de culturi iar locuitorii sunt printre cei mai calzi si prietenosi oameni pe care ii vei intalni!

 

Imediat dupa lasarea serii vei descoperi pe plaja o multime de baruri colorate. Si daca tocmai ti-ai petrecut intreaga zi la plaja fix in aceiasi zona, te vei intreba cu certitudine de unde au aparut. In timp ce unele iti ofera o seara reggae pana tarziu in noapte, altele vin cu muzica live sau char DJ. Viata de noapte in Phi Phi incepe pe la 11:30 PM si tine pana dimineata.

viata noapte thailanda insula phi phi

Prima oprire imediat dupa cina trecuie sa fie la un Bucket Shop. Nu trebuie sa iti explic unde sunt, le gasesti la tot pasul dupa lasarea serii. De acolo iti poti lua ingredientele cocktail-uli preferat pe care ti-l vei prepara singur intr-o galeata pe plaja. Deja vacanta ta are alt gust.

Koh Phi Phi este faimoasa pentru show-urile cu foc in care o multime de artisti talentati isi arata abilitatile de rasucire si aruncare a betelor in flacari.

 

 

show main info details details Like 45

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts