Loading. Please wait...

Unde gasesti plaje salbatice superbe in Thailanda

Daca Thailanda este una dintre destinatiile tale favorite de vacanta, cu siguranta ca ai auzit despre plajele populare din insule precum  Ko Phi Phi, Ko Samui si Ko Phangan. Aici vei gasi plaje mai mult decat acceptabile si foarte bine amenajate. Insa daca prefer sa te relaxezi departe de masele de turisti din zona, iata cateva plaje salbatice, la fel de frumoase, insa aproape nepopulate, Thailanda are „bunatati” pentru oameni ca tine.

Calatorind cu Mojo am vazut zeci de plaje incredible, serios, chiar incredibile, majoritatea accesibile doar cu un catamaran. Insa vreau sa impartasesc si cu tine cateva din aceste plaje salbatice.

Iata cateva plaje salbatice in Thailanda

  1. Ko Lao Liang

Plaja Ko Lao Liang se afla in provincia Trang din sudul Thailandei si inca ramane un mister pentru majoritatea turistilor straini, care prefera plajele din preajma provinciei Krabi din nord.

Plaja Ko Lao Liang este in general vizitata de localnicii thailandezi din Bangkok, tocmai datorita faptului ca insula este prea putin vizitata de turisti. Este aproape o plaja salbatica, insa vei gasi amenajate corturi confortabile, asezate foarte aproape de malul marii. In acest loc se pot programa excursii cu barca ce duc catre un peisaj paradisiac: recifuri de corali in culorile curcubeului si o abundenta de actinii si de pesti clovn.

  1. Nai Harn

La doar o ora de zbor de Bangkok se afla insula Phuket de pe coasta marii Andaman, un loc la fel de plin de surprize si aventura precum Disneyland.

Daca iti doresti sa stai la plaja in liniste si relativa izolare si sa te bucuri de peisaje salbatice superbe, mergi la plaja Nai Harn, in partea estica a insulei Phuket. Aici vei gasi doar cateva hoteluri amenajate si un tarm puternic impadurit, fiind destinatia favorita a localnicilor de pe insula. Daca vrei sa incerci un loc perfect pentru snorkeling in liniste, mergi pe drumul neamenajat din parcarea clubului Royal Club Yacht Club pana la micuta plaja Ao Sane.

  1. Railay

Sportivii internationali iubesc plaja Raylai datorita reliefului plin de provocari si a rutelor de urcare pe carsturile de calcar. Relieful stancos este motivul pentru care plaja Railay a ramas relativ nepopulata. Este o plaja salbatica, mai ales comparativ cu alte locuri smilare din Krabi. De la celebrul oras Ao Nang din Krabi pana la Railay sunt doar 15 minute de mers cu barca. Totusi, daca mergi in sezon, sa nu fii uimit daca sunt o gramada de oameni si aici.

  1. Ao Yay Beach

Putine persoane au auzit de insula Koh Phayam de pe coasta marii Andaman, deci daca vrei sa ajungi aici poti sa fii sigur ca plaja este aproape salbatica, insa extraordinar de frumoasa.

Koh Phayam este in general destinatia exploratorilor, caci este destul de departe de la cea mai apropiata provincie (Ranong).

De curand, aici s-au deschis cateva resorturi de lux. Pe plaja Ao Yay vei gasi si bungalouri ieftine si bine asunse in padure. In aceste bungalouri pot exista probleme de electricitatea, pentru ca bungalourile se alimenteaza de la generatoare ce nu pot functiona chiar tot timpul.

Cele mai bune locuri de cazare cu aer conditionat se vor gasi pe plaja mai nordica, Ao Khao Kway South, in Buffalo Bay Vacantion Club sau in Payam Cottage resort (aici veti gasi si piscine pe gustul vostru).
Si, ce sa zic, daca vrei cu adevarat Thailanda salbatica Mojo te invita intr-o aventura pe ocean.

show main info details details Like 31

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts