Loading. Please wait...

Plaje salbatice in Thailanda si pe langa Phuket

 Plaje salbatice langa Phuket

Una dintre cele mai bine cunoscute destinatii turistice din Asia, Phuket este o insula thailandeza de 540 de kilometri patrati, marginiti de o sumedenie de plaje. Pentru toate preferintele, vorbesc mai jos de cateva dintre plajele din Phuket, de la cele mai vizitate pana la cele cam salbatice.

Unde gasesti plaje salbatice pe o insula asa populata

Cea mai lunga plaja din Phuket este Mai Chao Beach, un loc de o frumusete salbatica si o lungime de 11 km. Parte din Parcul National Sinnat, plaja Mai Chao are un nisip aspru si nu prea este vizitata, asa incat va fi perfecta pentru plimbari lungi – nu si pentru inot, deoarece apa se adanceste brusc foarte aproape de mal.

Freedom Beach este una dintre cele mai izolate plaje din Phuket, in special datorita accesului dificil. Totusi, pentru cei care se aventureaza pana la ea, aceasta plaja salbatica ofera activitati diverse, cum ar fi fotbal sau volei pe plaja, precum si snorkeling. Linistea naturii nu este deranjata aici decat de motoarele barcilor ocazionale care aduc si iau turisti.

Ao Sane este una dintre cele mai frumoase „plaje secrete” din Phuket – salbatica si micuta, marginita de copaci, ea ofera o experienta minunata atat celor care iubesc soarele cat si celor care ar prefera putina umbra. Nu e de mirare ca numerosi turisti revin aici an de an. Relieful marin divers face ca Ao Sane sa fie o destinatie apreciata de scufundatori, iar caracterul ei izolat o transforma intr-o destinatie de neuitat. Fiind localizata in apropiere de Nai Harn si complexul LePhuket Yacht Club, zona este accesibila cu masina pana in apropiere de plaja, insa majoritatea turistilor prefera sa o descopere mergand pe jos.

Kalim Beach este una dintre cele mai populare destinatii pentru surferi, fiind mai degraba impracticabila pentru cei care vor sa se bronzeze. Aceasta plaja salbatica este stancoasa insa zona ofera atractii pentru cei care nu vor sa stea pe sezlong la fel de mult pe cat isi doresc sa admire oceanul din fata unei farfurii cu mancare apetisanta. Numeroasele restaurante ofera meniuri variate cu specific asiatic.

Avem si plaje secrete

Iar pentru senzatia de „plaja secreta”, Laem Singh Beach este alegerea ideala. Inconjurata de pietre mari si ascunsa dupa un promontoriu, plaja isi pastreaza aerul salbatic mai ales in afara sezonului turistic. Accesul nu se poate face cu masina, iar plaja se afla in apropiere de renumita Surin Beach.

Ultima din lista noastra, Banana Beach mai este numita si „ultima plaja secreta din Phuket”, datorita izolarii sale. Mareea foarte inalta atinge copacii care o marginesc, insa atunci cand marea se retrage, lasa in urma nisip fin, aproape ca matasea. Aceasta plaja-bijuterie este putin cunoscuta chiar si de localnici, si se gaseste la 500 de metri nord de Trisara Villas.

Ce zici, merita sa te opresti si in Phuket in cazul asta?

 

 

show main info details details Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts