Loading. Please wait...

Koh Kradan sau paradisul ascuns din Thailanda

 

Esti in cautarea unui cer albastru perfect, o mare limpede si pestisori colorati? Iti voi povesti acum despre un loc minunant, de o liniste coplesitoare in care poate doar sunetul valurilor ce se sparg la mal te va scoate din visare. Bine ai venit in Koh Kradan – paradisul ascuns din Thailanda.

 

   luna de miere insula thailanda koh kradan plaja    vacanta insula thailanda koh kradan plaja

 

O insula unica

Sutele de insule in sudul Thailandei atrag anual milioane de turisti, si pe buna dreptate. Peisajele idilice, plajele cu nisip alb, marea linistita si mancarea spectaculoasa sunt doar cateva dintre motivele pentru care Thailanda este una dintre cele mai populare destinatii turistice din lume. Cu siguranta vei auzi sau vei citi pe forumuri cum Thailanda a devenit o tara exclusiv comerciala, plina de turisti si “nu mai e ce era pe vremuri”.

Thailanda vacanta sanatoasa insule

Din experienta mea de peste 4 ani in care am traversat apele Thailandei in lung si in lat, pot sa iti garantez ca vei descoperi inca insule ce iti vor taia respiratia si pe care nu lei vei gasi dupa o simpla cautare pe google sau de la agentii turistice. Chiar in acest moment in care scriu articolul, ma simt putin vinovat; o buna parte din mine ar fi pastrat acest paradis inca ascuns. Dar dupa fiecare fotografie postata din Koh Kradan primesc o multime de intrebari despre acest loc. Inclusiv oameni care au vizitat Thailanda si au calatorit prin insule ma intreaba “unde este acest loc minunat, cum de nu am ajuns acolo? Nici nu stiam ca exista!”. Asadar m-am decis, voi impartasi cu voi aceast paradis ascuns : Koh Kradan.

 

Fotografii spectaculoase

Se zice ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, asadar cea mai buna modalitate de a reda frumusetile acestei insule este prin pozele pe care le vei face aici. Iar daca nici aceste poze nu te vor convinge sa vizitezi aceasta insula, atunci nu stiu ce alt motiv mai bun sa iti dau.

 

Relaxeaza-te, mergi la snorkle sau la masaj

Daca esti in cautare de un loc plin de viata de noapte, agitatie si petreceri, acest loc nu este pentru tine. Nu exista cluburi pe insula, iar restaurantele si baruruile de pe plaja sunt deschise pana la ora 22. Dar eu consider ca asta face parte din farmecul acestui loc. Cand descoperi linistea si simplitatea de aici, nu iti vei mai dori nimic altceva.

natura insula thailanda koh kradan plaja peisaj insula thailanda koh kradan plaja

Apa este atat de limpede incat poti vedea pestisorii colorati la doar cativa pasi dupa ce intri in apa. Aproape ca nici nu ai nevoie de echipamentul de snorkel.

 

Leaganele si hamacele

Cu siguranta ai tanjt dupa fotografii idilice cu leagane sau hamace pe malul marii. Am o veste pentru tine, Koh Kradan parca pentru asta este facuta!

kon kradan plaja vacanta thailanda

Natura face ca in acest colt de paradis vedetatia sa permita locuri tocmai bune de agatat un leagan sau hamac la tot pasul.

show main info details details Like 43

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts