Loading. Please wait...

Cele mai bune locuri de snorkel si scuba Thailanda si Phuket

Va pregatiti pentru o vacanta in Phuket si sunteti pasionati de snorkel si scuba diving? Si chiar daca nu sunteti pasionati de aceste sporturi, ar trebui sa le incercati. Mai ales in Phuket. Daca nu aveti o idee clara despre cele mai bune locuri pentru snorkel si scubadiving, am pregatit o lista care va poate fi de folos (approved by Mojo).

Locuri mirifice, perfecte pentru scuba diving

Dupa cautari amanuntite si discutii cu pasionatii de scufundari, am facut o lista cu locurile care merita luate in considerare daca mergeti in Phuket. In aproape toate am fost impreuna cu Mojo si am fost dat pe spate de ce am vazut acolo.

Anemone Reef – Dupa nume, acest loc este intr-adevar populat cu anemone verzi si albastre, restul zonei fiind populata de corali si alte specii de pesti destul de neobisnuite. Printre anemone, isi fac loc pesti colorati si in jurul coralilor puteti vedea exemplare de caluti de mare, pestisori teava si pestisori – broscuta. Uneori, apar si pestii-leu in grupuri de 12.

Koh Doc Mai – Aici, coralii in forma de floare si in culori diferite acopera aproape orice suprafata din adancuri. Este locul preferat al multor scufundatori datorita diversitatii marine: serpi de mare, rechini-leopard ascunsi in nisip, caluti de mare galbeni cu coada de leu si alte specii interesante si colorate.

Racha Noi – Racha Noi este o insula tropicala nelocuita, inconjurata de reclife de corali cu formatiuni similare ca cele din insulele Similan: blocuri de roca de granit uriase, in jurul carora puteti vedea balena-rechin si pisici de mare uriase.

Cele mai bune locuri unde puteti practica snorkel in Phuket:

Insulele Phi-Phi  – Sunt printe cele mai frumoase insule din lume si ofera conditii exceptionale pentru snorkeling . Insulele sunt formatiuni de calcar ce planeaza din marea turcuoaz, inconjurate de recife de corali.

Insulele Racha-Yai sunt printre cele mai bune locuri pentru snorkeling, aproape de Phuket. Apa este limpede si starea recifelor este foarte buna. De asemenea, exista o varietate de specii de pesti.

Insulele Khai, la 20 de km de Phuket au recife uimitoare in unele locuri si apa este de adancime mica. Uneori, aici isi face aparitia rechinul negru, la doar cateva sute de metri de mal.

O experienta unica

Pentru mai mult farmec si mai putina energie consumata pentru organizarea acestor activitati, sfatul nostru este sa luati in calcul un catamaran. De ce?

  • Puteti merge cu intreaga familie/prieteni si fiecare poate opta pentru activitati diferite
  • Sunteti in siguranta
  • Puteti explora locuri indepartate pe mare
  • Aveti la dispozitie echipamentele necesare pentru scuba diving si snorkeling
  • Economisiti o gramada de timp

Haideti, va astept la snorkeling si scuba.

 

 

 

show main info details details Like 2

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts