Loading. Please wait...

Poze cu Insula Phuket din Thailanda

Expeditiile noastre si Poze cu Insula Phuket din Thailanda

In toate excursiile noastre am facut nenumarate poze cu Insula Phuket in incercarea noastra de a te convinge sa ne vizitezi.

O excursie in Phuket și insula poate deveni o obsesie, o dependenta. Simptomele includ suferinta la plecare pe Aeroportul Internațional Phuket, incepi sa cauti Singha si alimente picante cand ajungi acasa, bolboresesti neincetat despre frumusete insulei, la prieteni care nu prea te înteleg. Noi te intelegem. Acesta sectiune cu poze este un mod de a umple un gol; va inundam cu poze de inaltă calitate – de multe ori uimitoare – poze cu toate colturile tale preferate pe care sa le arati prietenilor. Activitățile noastre de zi cu zi ne duc toate colutile insulei, iar noi avem întotdeauna un aparat de fotografiat.

Excursiile cu Mojo sunt usor de facut pe Insula Phuket si de fiecare data oaspetii nostri sunt impresionati plecand de aici cu o sumedenie de poze si amintiri

In Thailanda Exista cate o insula pentru oricine, parte din ele fiind turistice si parte fiind acele colturi perfecte de lume in care timpul trece parca incet, dar totusi prea repede.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts