Loading. Please wait...

Consultanta turistica personalizata – Thailanda

 

 

Ce inseamna personalizarea vacantei in Thailanda?

Consultanta personalizata este o colaborare intre mine, Razvan Negoita si viitorul turist in Thailanda si are ca obiectiv planificarea in detaliu a vacantei pentru a evita situatii neplacute si eventuale pericole precum si optimizarea costurilor si reducerea la minim a cheltuielilor neprevazute.

Thailanda atrage anual zeci de milioane de vizitatori in cautare de peisaje exotice si experiente de neuitat. Marea lor majoritate ajung sa se “bucure” doar de capcane tuistice si servicii de proasta calitate. Aceste experiente se datoreaza exclusiv lipsei de informare. Mai multe detalii despre pericolele din spatele super-ofertelor turistice gasiti aici.

In ultimii 6 ani am avut in permanenta contact cu turismul din Thailanda, am directionat peste 1000 de romani in cele mai spectaculoase locuri. Marea lor majoritate au ajuns la concluzia ca nu ar fi avut astfel de experiente intr-o vacanta planificata de ei pe cont propriu.

Planuiti sa veniti in vacanta in Thailanda cu copiii? Cu siguranta aveti o multime de intrebari. De la rezervarea hotelului ideal ce accepta copii pana la gasirea activitatilor potrivite pentru ca cei mici sa se bucure de o vacanta in siguranta.

 

Pachetul Basic 199€

Acest pachet are ca si scop planificarea amanuntita a itinerariului de vacanta in Thailanda. Se iau in calcul urmatorii factori :

  • tipologia turistului/grupului (calator singur, cuplu, familie cu copii etc)
  • activitatile preferate (plaja, relaxare, snorkeling, diving, viata de noapte, shopping etc)
  • buget alocat

La sfarsitul colaborarii veti sti destinatia ideala, lista de activitati, obiective turistice, itinerariu excursii, restaurante recomandate. Toate acestea incluse intr-un program bine structurat.

Deasemenea veti primi si sfaturi importante referitoare la partea de logistica a vacantei : alcaturirea bagajului ideal pentru Thailanda, obtinerea vizei si asigurari medicale.

 

Pachetul Advanced 299€

Vine in completarea pachetului Basic. In urma achizitionarii acestui pachet veti primi suport pentru:

  • rezervarea biletelor de avion Romania – Thailanda
  • recomandari referitare la unitatile de cazare
  • aranjarea transferurilor (aeroport-hotel-insule-obiective turistice).

 

Pachetul Gold 399€

Acest pachet aduce pe langa beneficiile pachetului Advanced consultanta si suport din partea mea, Razvan Negoita, pe toata durata calatoriei voastre.

Ce presupune acest suport?

Disponibilitatea mea de a va raspunde la mesaje, apeluri telefonice indiferent de ora pentru situatii neprevazute, dificultati in a va intelege cu localnicii etc.

Acest pachet este destinat si celor ce vor sa stea o perioada mai lunga pe teritoriul Thailandei si au nevoie de cat mai multe informatii despre viata de aici.

 

Pachetul Last-Minute 99€

Acest pachet se adreseaza celor ce au ajuns deja in Thailanda iar vacanta lor nu se ridica la nivelul asteptarilor. Venim in ajutorul celor ce au ajuns nepregatiti, nedocumentati ce vor sa isi salveze sejurul.

In cazul in care nu doriti ca vacanta voastra in Thailanda sa fie un esec, si mai aveti cateva zile la dispozitie, inca mai aveti o sansa! Chiar si last minute, exista o multime de optiuni de excursii si activitati.

Desigur, veti gasi la orice colt de strada agentii ce vand o multime de destinatii sau activitati. Turismul in Thailanda este deja la nivel de industrie si din pacate se axeaza pe profituri cat mai mari si lasa mult de dorit la capitolul siguranta.

 

Indiferent de tipul de pachet ales, pe langa programul personalizat vom avea o convorbire telefonica/skype in care vom parcurge pas cu pas detaliile vacantei.

 

Timpul inseamna bani.

Cum se aplica acest citat la vacanta ta in Thailanda? Simplu!

Informatiile oferite in pachetele personalizate de vacanta sunt disponibile online, pe sutele de forumuri, articole de blog (inclusiv www.aventurapeocean.ro ). Cat timp crezi ca va dura sa parcurgi aceste informatii? Zile, saptamani? Iar odata ce ai vacanta planificata, ai garantia ca va totul va fi exact cum ti-ai dorit?

Sau poti opta pentru o consultanta personalizata!

 

Daca v-am convins sa “riscati” sa aveti cea mai tare vacanta in Thailanda, ne puteti scrie la aventurapeocean@gmail.com sau puteti folosi formularul de contact. Nu uitati sa specificati tipul de pachet ales si sa ne furnizati urmatoarele date :

  • tipologia turistului/grupului (calator singur, cuplu, familie cu copii etc)
  • activitatile preferate (plaja, relaxare, snorkeling, diving, viata de noapte, shopping etc)
  • buget alocat

 

 

show main info show sidebar hide sidebar

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url