Loading. Please wait...

Calendar 2017 – 2018

Ne place sa fim organizati si sa nu lasam lucrurile pe ultima suta de metri, pentru ca ne respectam clientii. Insa, uneori se mai intampla sa intervina ceva si sa se elibereze un loc sau o cabina. Asadar, am decis sa va anuntam si pe voi de ultimele modificari. Verificand calendarul de mai jos puteti observa datele cu locurile ocupate, cat si datele cu locuri disponibile.

 

Calendar 2017 – 2018 – Lagoon 440 – Phuket/Thailanda

Perioada Nr locuri disponibile Pret de persoana
1 – 8 Noiembrie 4 camere disponibile incepand de la 1190 €

Sunteti doar 2 persoane interesate de tura?

Turele sunt garantate in momentul in care avem avansul achitat de la minim 4 persoane. Asadar, fie formati un grup de minim 4 persoane, fie asteptati confirmare din partea noastra a achitarii de catre alti doritori a avansului. In cazul in care doriti sa rezervati 2 locuri, achitati avansul de 40%, dar nu se strange minimul de 4 persoane cu 30 zile inainte de tura , va vom returna integral suma achitata.

Cum sunt impartite turele de 8 zile?

In urma experientei de peste 6 ani, am gasit reteta perfecta pentru ca voi sa aveti poate cea mai tare vacanta de pana acum … in Aventura pe Ocean!

Ziua 1/2 : Odata aterizati in Phuket, aveti nevoie de cateva ore bune de somn, relaxare si aclimatizare. Doar vreti sa fiti cu bateriile full cand pornim in aventura! Veti fi cazati la un hotel de 4****. Acesta este situat la doar 500m de punctul de imbarcare – Chalong Bay Pier.

Ziua 2/7 : Toate panzele sus! Veti proni in descoperirea insulelor din Thailanda!

Ziua 7/8 : Debarcarea va fi in penultima zi, inainte de inserat in aceiasi locatie. Va veti intoarce la hotel pentru o ultima seara petrecuta in Phuket. Poate vreti sa va relaxati inainte de plecarea spre casa.. sau alte destinatii exotice, sau sa va bucurati de o ultima seara pe strazile animate ale Phuketului.

 

Oferta de pret pentru grupuri

 

In perioada 1 Noiembrie – 20 Decembrie

Grup de 2 – 4 persoane Grup de 6 persoane  Grup de 8 persoane
1350 € 1250 € 1190 €

 

In perioada 21 Decembrie – 31 Martie

Grup de 2 – 4 persoane Grup de 6 persoane  Grup de 8 persoane
1550 € 1350 € 1250 €

 ***Preturile sunt de persoana

 

Pentru detalii si rezervari va rugam folositi formularul de contact.

 

Rezervare croaziera cu Mojo

 

show main info

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url