Loading. Please wait...

Tugu Hotel Bali – descopera arta si romantismul balinez

Am asteptat cu mare entuziasm sejurul de la Tugu Hotel Bali. Unul dintre motivele alegerii acestei locatii este experienta autentic balineza ce o ofera la tot pasul.

tugu hotel bali indonesia-3-2

Lantul hotelier Tugu a fost fondat de cel mai mare colectionar de arta si antichitati din Indonezia ce a decis sa isi expuna intr-un mod total inedit minunata colectie. Asa au luat nastere minunatele butique hoteluri sub marca Tugu ce au ca si identitate istoria culturala indoneziana. Conceptul hotelier imbina luxul cu atmosfera romantica, linistita si decorul autentic cu o puternica incarcatura istorica.

Lantul hotelier Tugu este fondat de cel mai mare colectionar de arta si antichitati din Indonezia

Inca de cum pasesti in interiorul zonei de receptie, esti intampinat de o mare scena pe care se organizeaza dansuri traditionale balneze. Mobilierul din secolul al 19lea excelent restaurat iti da impresia ca ai pasit intr-o alta epoca. De-a lungul zonei de receptie sunt amplasate mici camere deschise ce reprezinta zone de luat masa in diverse perioade istorice din indonezia. Fiecare camera are o tema dintr-o anumita perioada istorica cu mobilierul de atunci. Iar asta nu e atat, chiar poti lua cina intr-una din acele locuri!

 

tugu hotel bali indonesia-1-3

Noi am ales sa ne petrecem cele 2 nopti in Dedari Suite. Un mic colt de rai exotic amenajat in stil clasic balinez colonial din secolele trecute. Camera este dotata cu o piscina proprie si o baie luxurianta in aer liber, perfecta pentru relaxare.

DSC04914-2

tugu hotel bali indonesia-2

Locatia hotelului este una exceptionala. Situat in Canggu, Tugu Hotel Bali are deschidere la mare. Mai exact vedere la Oceanul Indian. Aici am reusit sa prindem printre cele mai frumoase apusuri pe care le-am vazut. De mentionat ca zona este ideala pentru surf – in special pentru incepatori si amatori. Valurile sunt suficiente pentru a satisface si pe cei mai experimentati, dar si deosebit de imbietoare pentru cei ce abia gusta din acest sport.

tugu hotel bali indonesia-1-2

Tugu Hotel Bali dispune de cinci restaurante iar in egala masura oaspetii sunt incurajati sa ia mesele in camera intr-un setup romantic asigurat de staff-ul discret al hotelului. Unul dintre locurile noastre preferate de luat cina a fost in schimb Sunset Beach – zona cu iesire la ocean unde in serile de luna plina se origanizeaza celebrele gratare unde se degusta specialitatea casei – snapper la gratar cu legume si fenicul caramelizat.

 

tugu hotel bali indonesia-1

tugu hotel bali indonesia-4

tugu hotel bali indonesia-5

tugu hotel bali indonesia-5-2

 

show main info details details Like 72

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts