Loading. Please wait...

Top 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Krabi

Cu siguranta ai auzit de Krabi si deja asociezi acest nume cu peisajele minunate ale Thailandei. Ti-am pregatit mai jos 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre acest loc.

  1. Krabi este o regiune situata pe coasta de sud-vest a Thailandei la aproximativ 800km de capitala Bangkok.buget vacanta barca longtail Thailanda krabi phuket phi phi maya bay
  2. Geografia fizica a muntilor din Krabi este sparta de tinuturi muntoase si campii. Administratia provinciei acopera mai mult de 130 de insule în marea Andaman. Padurea este acoperita de mangrove si copaci Cassia. Conditiile de pamant nisipos sunt perfecte pentru o varietate de produse agricole, incluzând aici si arborele de cauciuc, palmieri, mango, cocotieri si arborele de cafea.
  3. Cele mai cunoscute insule populate ce apartin de regiune sunt Phi Phi Don and Ko Lanta. Marea majoritate a insulelor ce apartin de aceasta regiune fac parte din Parcul National si sunt rezervatii naturale.krabi thailanda insula phi phi
  4. Temperatura medie in este intre 27°C si 35°C pe timpul zilei, si scade cateva grade pe timpul noptii. Cele mai calde luni sunt din Februarie pana in Aprilie – aceasta perioada reprezentand sezonul secetos.
  5. Din anul 1999 Krabi detine un aeroport international ce leaga acest colt de rai cu marile orase ale lumii.

 

 

show main info details details Like 77

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts