Loading. Please wait...

Thavorn Beach Village & Spa – oaza de relaxare din Phuket

Ascuns intr-o vegetatie luxurianta, Thavorn Beach Village & Spa se bucura de exclusivitate, fiind singurul resort din Nakalay Bay. Este cu siguranta unul dintre cele mai frumoase resorturi din Phuket si este o adevarata oaza de relaxare.

Thavorn-Beach-Village-Spa-Phuket-Thailand-Patong-Kamala
Linistea deplina ce inconjoara resortul este un element foarte rar intalnit in Phuketul galagios si activ non stop. Piscina resortului este cea mai mare piscina neregulata din Sud-Estul Asiei, inconjurata de elemente decorative, vegetatie deosebita si cascade spectaculoase.

Thavorn Beach Village Spa Phuket Thailand Patong Kamala garden exotic

Un punct de atractie important il constituie gradinile tropicale ale resortului ce gazduiesc peste 100 specii de orhidee. Dedicate naturii, aleile din Thavorn Beach Village & Spa sunt imprejmuite de diverse specii de plante tropicale, inclusiv unele extrem de rare.

Imprejurimile par o adevarata expozitie de arta in aer liber

Decorul este completat de fantani arteziene si sculpturi spectaculoase reprezentand personaje din mitologia thailandeza si diverse elemente exotice. Resortul are in permanenta un sculptor dedicat, ceea ce face ca imprejurimile sa para o adevarata expozitie de arta in aer liber.

Activitatile oferite de Thavorn Beach Village & Spa sunt foarte variate: de la lectii de gatit mancare thailandeza, picturi tip batik, box Muay Thai, yoga sau chiar pescuit.

Thavorn Beach Village Spa Phuket Thailand Patong Kamala beach

Nakalay Bay este o bijuterie de plaja de 450m lungime cu nisip alb si imprejmuita de dealuri acoperite de vegetatie. Pentru cei ce vor sa exploreze imprejurimile, se pot aranja excursii de snorkeling sau se pot lua caiacele pentru a explora zona. Sala de fitness precum si SPA-ul vin in intampinarea celor ce vor sa fie in forma chiar si in vacanta.

Excelenta este deseori extrem de apropiata de simplitate.

In Thailanda, aceasta tara a gurmanzilor, puteti gasi unul langa altul, un restaurant simplu si obisnuit alaturi de un adevarat templu Gourmet. Old Siam este restaurantul cu bucatarie specific thailandeza cu mari pretentii nu numai la mancaruri si bauturi, ci si la servicii si ambient. Mancarea autentic thailandeza este servita intr-o atmosfera deosebita, mesele fiind situate la malul marii intr-o atmosefera ce promite o cina de neuitat.

Thavorn Beach Village & Spa organizeaza inclusiv cine romantice in setup-uri de poveste. Deasemenea, locatia este una foarte cautata si pentru ceremonii pe plaja cum ar fi nunti, sau alte evenimente deosebite. Staff-ul va pune la punct toate detaliile organizatorice si se va asigura ca totul este conform asteptarilor.

Thavorn Beach Village Spa Phuket Thailand Patong Kamala romantic setup dinner

Optiunile de cazare la Thavorn Beach Village & Spa sunt foarte variate. Oaspetii pot alege sa fie cazati intr-un bungalow pe plaja, o vila cu acces la piscina, o vila situata in gradinile exotice sau o vila situata la inaltime pe dealurile din imprejurime, cu vedere la ocean si jacuzzi pe terasa.

 

DCIM100MEDIADJI_0007.JPG

DSC09902-2

DSC09328

DSC07376

show main info details details Like 142

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts