Loading. Please wait...

Snorkelling – cum sa descoperi si sa protejezi viata marina

 

Snorkelling-ul este una dintre cele mai bune metode de a descoperi viata acvatica in Thailanda. Nu ai nevoie de o pregatire speciala, ci doar capacitatea de a intota si respira printr-un tub sub apa. In insulele Thailandei vei gasi o mare varietate de pesti, testoase, corali si alte vietuitoare marine incat nu vei sti de unde sa incepi scufundarea. Fiecare locatie iti va oferi ceva diferit si special. Catamaranul Mojo te poate purta catre cele mai frumoase locuri de snorkel, ai nevoie doar de echipament si nerabdarea de a sari in apa!

 

Fii un snorkeller responsabil, sunt multe lucruri simple pe care le poti face pentru a proteja reciful de corali si viata marina din Thailanda.

DCIM101GOPROGOPR1949.

Scufunda-te cu grija in ecosistemele fragile precum reciful de corali. Sunt foarte multe organisme acvatice delicate si pot fi ranite cu usurinta in urma unei banale atingeri. Daca esti atent poti preveni daunele minunatului recif.

 

Evita sa lovirea partii de jos a coralilor in timpul scufundarii. Recomandam miscari usoare, fluide si controlate astfel incat sa eviti un posibil contact corporal sau cu orice echipament. Nu atinge, nu te aseza sau nu incerca sa iei acasa o bucata de coral din apa ca amintire.

 

Limiteaza interactiunile cu viata acvatica si rezista tentatiei de a atinge, mangaia sau hrani pestii sau orice alte vietati acvatice. Ca sa nu mai vorbim de a incerca sa te agati de un peste mai mare si sa il consideri mijloc de transport. Serios, s-a intamplat sa vad si asta. Gandeste-te ca orice actiune a ta directa asupra vietii marine poate cauza stres si automat un comportament agresiv din partea unor specii non-agresive.

 DCIM100GOPROGOPR0625.

Fii un model pentru ceilalti scufundatori in interactiunile voastre subacvatice. Daca ai avut doar cateva scufundari la activ, cu siguranta ai vazut pagubele produse din neglijenta si nepasare.

 

Nu arunca nimic in apa.

 

Pescuitul este interzis in zonele de diving iar Thailanda are reguli stricte pentru parcurile nationale unde pescuitul este strict interzis si este considerat infractiune.

show main info details details Like 35

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts