Loading. Please wait...

Phuket locul ideal pentru o excursie cu barca

De ce Phuket este locul perfect din care sa pleci intr-o excursie cu barca

O zona foarte frumoasa, exotica, calda, perfecta pentru a te relaxa este insula Phuket, numita si insula placerilor. Phuket este una din cele mai mari insule ale Thailandei si una din cele mai vizitate de calatori din toata lumea.

Ce gasesti aici? Multe restaurante excelente, ateliere de croitorie (orasul e vestit pentru matasea fina), saloane de masaj, vanzatori de suveniruri, hoteluri de lux, bungalowuri cu vedere la mare, elefanti, baruri…tot ce vrei. In plus, Phuket este si locul perfect din care sa pleci intr-o calatorie cu barca.

Eu le recomand tuturor calatorilor sa mearga macar o zi intr-o excursie cu barca din Phuket. Daca alegi sa faci asta vei vedea niste locuri cum numai in filme ai vazut,  vei putea asculta un concert gratuit oferit de pasarile tropicale, muzica oferita de cascade si te vei relaxa…ca in Rai, pentru ca acolo ti se va parea ca esti.

Locul din care pleaca aproape toate excursiile cu barca

In Phuket ai posibilitatea sa stai si sa lenevesti la soare, sa te bucuri de nisipul fin, alb, de apa curata, cristalina de o culoare turcoaz absolut superba. Daca vrei sa vizitezi imprejurimile, poti opta pentru o excursie de o zi sau chiar mai multe zile. Phuket este locul ideal din care sa pornesti in excursie cu barca, pentru ca:

  • E usor sa ajungi aici. Are aeroport si un port modern de
  • E usor sa gasesti oameni care se ocupa cu inchirieri de barca. Poti vorbi cu angajatii hotelului sa te inscrie intr-o excursie, sau, mai ieftin ar fi sa te inscrii tu. Gasesti diferite „agentii” pe strazi, unde poti opta pentru o excursie cu barca, yachtul sau cataramanul, in functie de preferinte. Sau poti sa-l scoti chiar pe Mojo la o plimbare de o zi sau mai multe, te poti chiar caza pe catamaran daca vrei.
  • Se ajunge repede pe insulele din jur. La cea mai apropiata insula ajungi in mai putin de 30 de minute.
  • Din Pukhet poti vizita usor insulele Phi Phi, Khai, sau Phang Nga National Park, chiar si celebra insula James Bond. Poti sa vezi si un sat de pescari musulmani, Koh Panny, construit in intregime pe stalpi, deasupra apei.
  • Ai posibilitatea de a inchiria barca, yachtul sau cataramanul doar pentru tine. E avantajos pentru ca nu vei depinde de altii. Tu faci programul. .
  • Se pot face chiar si plimbari cu un canoe intr-o padure de mangrove. In ambarcatiunea aceasta vei putea atinge apa cu mainile, te vei bucura de ciripitul pasarilor, de zgomotul facut de cascade, de copacii care ies din apa si cresc pana la cer.
  • Poti vizita Maya Bay, un loc incredibil de frumos, ascuns intre stanci inalte, unde vei dori sa sari direct de pe catamaran in apa calda, curata si plina de pesti tropicali.

Prietenoasa, tropicala, zambitoare si exotica, Phuket are multe de oferit celor ce se decid sa paseasca pe insula. Indiferent ca vrei sa lenevesti pe plaja toata ziua, sau vrei sa faci excursii cu barca, yachtul sau cataramanul, Phuket este locul perfect.

 

show main info details details Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts