Loading. Please wait...

Hotel Les Cinq Djellabas – o oaza marocana

Hotel Les Cinq Djellabas are toate calitatile pe care le-am cautat in timpul vacantei noastre in Marrakech, si il consideram ca facand parte din cea mai frumoasa experienta avuta in Maroc. De ce spunem asta? Datorita locatiei – departe de aglomeratia din Marrakech, hotelul este situate intr-o oaza inconjurata de palmieri. Piscina imbietoare, gradina luxurianta, linistea si calmul acestei locatii ne-a facut sa ne dorim sa ramanem pentru totdeauna aici!

 Hotel Les Cinq Djellabas

Hotel Les Cinq Djellabas

Oaza noastra de relaxare dispune de 10 casute construite eco ce imbina stilul contemporan cu elemente traditionale marocane si African safari. Mai trebuie sa mentionam si cat de conforabile sunt? De la patul king size, semineu, zona private de luat masa in fata casei pe gazon etc.

Ne-am indragostit de aceasta locatie din momentul in care am pasit in curtea interioara plina de maslini si palmieri.

linistea si calmul acestei locatii ne-a facut sa ne dorim sa ramanem pentru totdeauna aici

Hotel Les Cinq Djellabas

Staff-ul este absolut minunat, eficient si de mare ajutor iar servirea a fost ireprosabila. Pe durata sederii noastre am ales sa luam masa doar in interiorul hoteluli, si nu am regretat. Ne-a cucerit faptul ca puteam servi micul dejun oriunde ne doream: la restaurant, pe marginea piscinei, in fata casutei sau de ce nu, in pat!

DSC05084-Edit-Edited

Hotelul dispune de un meniu standard ce este schimbat periodic si realizat in colaborare cu celebrii chefi locali. Ne-am incantate papilele gustative cu celebrele Tagine de miel si pui, Pastilla si couscous. Nu sunt de omis deserturile ce pot depasi cu usurinta cele mai inalte standarde.

Daca simti nevoia de ceva mai multa miscare Hotel Les Cinq Djellabas poate aranja o multime de activitati: plimbari pe camila, cu ATV-ul sau excursii de o zi in locatiile importante din imprejurimi etc. Altfel, daca tot ce cautati de la vacanta este leneveala sub sezlong langa piscina intr-o liniste totala, ati nimerit in locul potrivit!

show main info details details Like 72

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts