Loading. Please wait...

De ce sa vizitezi Thailanda cu un catamaran

 7 motive sa vizitezi Thailanda cu un catamaran

Pentru multi dintre noi, Thailanda a devenit „destinatia aia de vacanta de vis”. Acolo te astepti sa vezi si alta lume, sa mergi la plaja, sa mananci fructe exotice si sa poti merge in excursii de cateva zile prin jungla sau in excursii pe barca.

O tara cu clima calda tot timpul anului, cu propriul ei golf presarat cu nenumarate insule, Thailanda este unul din cele mai bune locuri in care sa inchiriezi o barca sau sa iti inviti prietenii pe un yacht si sa vedeti cate insule va ies in cale. Iar daca vrei sa imbini frumos marea si uscatul, o idee grozava e sa faci un tur al golfului Thailandei cu un catamaran rapid si confortabil.

Cum va fi pe cataraman?

  1. Ai avea timp sa vizitezi destul de multe intr-un timp scurt. Catamaranele moderne sunt vehicule rapide, care te duc de la o insula la alta fara sa apuci sa te plictisesti. Drumul de la Pattaya la Koh Samed poate dura cam 8 ore, in functie de vant, timp in care te poti bucura de privelisti si sa te relaxezi sau sa inveti sailing.
  2. E destul loc pentru toti prietenii tai, catamaranele fiind proiectate cu spatii locuibile largi amplasate pe o platforma stabila, numai bune de petrecere.
  3. Catamaranele de peste 13 metri lungime au o suprafata mai mare decat a unui apartament cu doua camere, asa ca te vei simti in vacanta chiar mai bine decat acasa.
  4. Sunt foarte stabile prin design, asa ca vantul este prietenul vostru.
  5. Pe masura ce numarul lor a crescut in ultimii ani, a devenit din ce in ce mai simplu sa inchiriezi un catamaran in Thailanda. Pe Mojo il poti rezerva doar cu un telefon.
  6. Fiecare insula din Thailanda are golfuri superbe, iar pentru ca designul catamaranului ii permite sa stea ancorat si in ape putin adanci, poti vizita multe dintre ele fara sa fie nevoie de o alta barca.
  7. La fel ca un yacht, catamaranul te lasa sa iti faci programul dupa preferinte, indiferent ca vrei sa dai o fuga repede pana la o insula noua sau sa faci scufundari catre fundul marii dupa pestisori.

Ce si cum sa vad?

Inchiriaza un catamaran si croieste-ti drum prin valuri spre sud. Koh Samed te asteapta cu plaje izolate sau agitate, dupa preferinte. In a doua zi poti vizita Koh Chang, una dintre cele mai mari insule din arhipelag, pentru o doza sanatoasa de natura pura – Koh Chang este o rezervatie naturala. Sau daca excursiile pe uscat te-au dus pana spre Phuket, incearca un tur in Marea Andaman, vizitand Koh Phi Phi si insulele din jur.

Iar daca esti cu adevarat aventurier, hai sa iti facem propriul tau program de explorare, Mojo abia asteapta!

show main info details details Like 26

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts