Loading. Please wait...

Ce poti face in Phuket – activitati si recomandari

Ce poti face in Phuket

Primindu-si numele de la aspectul sau de stanca (Phu) in forma de dragon (Ket), insula Phuket reprezinta locul in care orice turist simte ca a atins un colt de rai. Pornind de la plajele acoperite de un nisip alb, ce confera acestora o frumusete deosebita si ajungand la spectacolele sau la sculpturile ce domina spatiul, oaspetii acestui cadru edenic gasesc aici un spatiu grandios, cu numeroase locuri de vizitat, care ii multumeste pe toti.

Bine, bine, dar ce poti face aici, nu?

Phuket – Locuri de vizitat si activitati

                Cei ce doresc sa isi petreaca vacanta de vis intr-un cadru romantic, dar si ofertant de activitati menite sa ii incarce cu adrenalina trebuie sa stie ca insula Phuket se compune din trei centre principale de interes: zona de nord-vest, care gazduieste aeroportul, Golful Patong, situat in zona central-sudica a coastei de vest si orasul Phuket, situat in sud-est.

Temple unice

                Unul dintre cele mai importante centre spirituale din Phuket  este Wat Chalong, unde vizitatorii au posibilitatea de a se familiariaza cu temple de o arhitectura unica si pot lua parte la festivitatile locale, care ii vor introduce mai mult in specificul thailandez.

Relaxare pe malul marii

                O modalitate de evadare din agitatia vietii cotidiene ar putea fi petrecerea unor momente de neuitat pe plajele Phuketului, unde fiecare om isi poate gasi linistea de care are nevoie. Plaja Patong, situata in zona de vest, este una dintre cele mai cunoscute plaje din Phuket, fiind inconjurata de hoteluri si restaurante elegante, in care pana si cei cu un buget mai scazut se simt rasfatati. A doua plaja ca marime din Phuket este Karon, preferata de familiile si cuplurile ce cauta in primul rand relaxare, atmosfera fiind aici cu mult mai calma decat pe Patong. Plaja Kata este pozitionata in sud-vestul insulei, la o ora de zbor de Bangok si ofera, pe langa momente de liniste, si posibilitatea organizarii de excursii, activitati sportiv-nautice si scufundari sau plimbari cu  barca.

Recomandari de viata de noapte

Din randul activitatilor pe care vizitatorii insulei Phuket nu trebuie sa le rateze se numara Phuket Fantasea show, ce pune in scena, sub forma unui spectacol de circ incitant, miturile traditionale thailandeze. Celor dornici de umor li se recomanda sa nu lipseasca de la Simon Cabaret Show, organizat pe plaja Patong. Show-ul este considerat cel mai mare spectacol de cabaret cu travestiti din Thailanda, cu costume de toate felurile si cu multa distractie. Tot in Patong se afla si strada Bang’la Road care-i intampina pe iubitorii agitatiei nocturne cu activitati cel putin interesante. Aici e locul distractiei…deocheate:  baruri go-go, spectacole erotice cu ladyboys si distractii cu serpi. Pe bune.

Cascadele din Phuket – recomandari

Ton Sai si Bang Pae sunt cele mai importante cascade din Phuket, la 22 km de orasul cu acelasi nume. Desi nu sunt cele mai mari din Thailanda, acestea ofera vizitatorilor posibilitatea petrecerii unor momente deosebite in mijlocul naturii.

Big Buddha (Chalong) – printre cele mai frumoase locuri de vizitat

                Statuia Big Buddha domina multe parti ale insulei, fiind vizibila datorita inaltimii sale de 45 de metri. A fost construita cu putin timp in urma pe unul dintre dealurile din sudul insulei, iar cei ce parcurg drumul pana la ea au posibilitatea de a vedea de pe varful dealului panorma ce se intinde in jos , dar si de a participa la ritualurile budhiste ce au loc in templul din apropierea statuii.

Si as mai avea de spus, dar tocmai incepe o tura cu Mojo. Va salut si va astept in Phuket.

 

 

show main info details details Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts