Loading. Please wait...

Vacanta in Thailanda – De ce sa vizitezi insula Koh Ngai

 De ce mergem in Koh Ngai?

Se spune ca in Thailanda exista cate o insula pentru fiecare sau macar doua. Daca e asa, eu vreau sa mi se dea si Koh Ngai.

Insula Koh Ngai este un loc pentru cei romantici si linistiti, care doresc sa isi petreaca o vacanta de vis intr-un cadrul exotic si luxuriant. Odata ajuns aici, vei fi impresionat de atmosfera locului si de energia pozitiva pe care peisajele o emana asupra ta. Nu-ti fie teama ca nu ai ce face aici, insula este o sursa inepuizabila de activitati la care ai visat toata iarna:

  • Snorkeling
  • Trekking
  • Scufundari pentru a vedea recifele de coral
  • Degustarea preparatelor thailandeze
  • Statul la plaja fara nicio grija
  • Shopping thailandez (un fel de shopping, dar cu targuiala)
  • Sorbit din cocktailuri pe terasele de pe malul marii.
  • Cine romantice pe catamaran.

Suna bine?

Una din cele mai romantice insule din Thailanda

Considerata ca facand parte parte din Parcul National Ko Lanta, Koh Ngai reprezinta un punct de atractie pentru multimea de turisti care se indreapta spre Thailanda in sezonul de varf. Desi este o insula mica si linisita, Koh Ngai asigura tot confortul necesar pentru ca amintirile acestui loc sa persiste in timp.

Peisajul care pare de basm te ademeneste se explorezi aceasta insula din zori si pana in seara. Nisipul alb al unei plaje lungi si curate, apa limpede si albastruie, plina de corali, in care se rasfrange un cer de un turcoaz perfect, imaginea de fundal a continentului și bogatia vegetatiei sunt doar cateva aspecte ale insulei care iti pot aduce o stare de uimire si de incantare permanenta. Indiferent ca privesti rasaritul sau apusul, amestecul de culori te va indemna la visare si iubire, adeverindu-se conceptia ca, intr-adevar, exista in Thailanda insule in care poti sa-ti petreci cea mai frumoasa luna de miere. La bordul unui catamaran, insula poate fi exploarata in toata splendoarea ei, bucurandu-te de explozia de vegetatie, de parfumuri si de culoare oferita de aceasta.

Cum ajungi pe insula Koh Ngai?

La fel ca si in cazul celorlalte insule, si pe insula Koh Ngai se poate ajunge foarte usor cu acele taxi boat, care vin si pleaca la ore regulate, sau la bordul unui catamaran. Odata ajuns pe insula, te poti caza la unul dintre boat hotel-urile care iti asigura tot confortul, iar tot ce iti mai ramane apoi de facut este sa te relaxezi.

 

 

show main info details details Like

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts